Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Sanal Akademi hizmeti

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Sanal Akademi hizmeti

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Sanal Akademi hizmeti

 

Sanal Akademi ile internetten sinavlara hazirlik kursu

 

TYT, LGS ve AYT’ye internet üzerinden canli ders sistemiyle hazirlanma firsati

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Adana’da egitimin basarisini yükseltmek ve sinavlara hazirlanmak için yeterli maddi olanagi bulunmayan ailelere destek olmak amaciyla Sanal Akademi Sistemi’ni hayata geçirdi. Bu sistemle binlerce ögrenci, TYT, LGS ve AYT’ye, ücretsiz olarak ve evlerinden hazirlanma firsati buluyor.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi’nin TYT, LGS ve AYT’ye hazirlanan ögrenciler için hazirladigi Sanal Akademi’de Canli Ders Sistemi ve Video Gruplari hizmetinin ayrintilari söyle:

 

TYT, LGS ve AYT’ye için hazirlanan Sanal Akademi'de canli ders sistemi dershane sistemi ile ayni mantiktadir, ama daha avantajli.

Canli derslere evden, okuldan veya canli ders saatinde her neredeysen oradan katilabilir, ögretmene canli ders esnasinda sorular sorabilir, iletisim kurabilirsiniz.

Canli dersler haftalik ders programina göre yapilir, ders saati geldiginde dersin brans ögretmeni canli olarak dersi anlatmaya baslar, sen de ayni anda ders odasinda dersi canli olarak izleyebilirsin.

Canli ders esnasinda ögretmene anlamadiginiz yerleri sorabileceginiz gibi, canli derslere katilamadiginiz zamanlarda, daha sonra derse ait video kaydini istediginiz zaman izleyebileceksiniz.

Adana Büyüksehir Belediyesi kurumsal sitesi olan www.adana.bel.tr ve www.superders.com adreslerindeki kayit formunu eksiksiz ve dogru bir sekilde doldurduktan sonra kayit islemi tamamlanmis oluyor.

Kayit bilgileri kontrol edildikten sonra kayitlar onaylaniyor.

Adana sinirlari içerisinde yer alan ilk kayit olan 10.000 ögrenci canli derslere katilmak için ekibimiz tarafindan bilgilendirilir, ders gruplari olusturulur ve canli dersler baslar.

Canli ders gruplarina katilamayan diger tüm ögrencilerimiz ise video ders gruplarina aktarilir. Yani kayit yaptiran her ögrencimiz superders.com üzerinden egitim alabiliyor.

Canli ders gruplarinda yer alan ögrencilerimiz 2020 YKS için haftalik 20 saat canli derslere katilabilecektir.

Dersler sinav tarihine kadar devam edecek.

 

2020 TYT, LGS ve AYT HAZIRLIGINI ADANA BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI SANAL AKADEMISI’NDE YAPMAK IÇIN ASAGIDAKI LINKLERE GIRILEREK FORM DOLDURMAK GEREKIYOR



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli